Kézműveskedő II. belépőcsomag | Mézeskalács Múzeum

Kézműveskedő II. belépőcsomag

Csomagunk a látottak-hallottak által kapott élményeket egy igazi kézműves élménnyel és elvihető, saját készítésű emlék vagy ajándéktárgyakkal teszi teljessé. Ezt a csomagot akkor ajánljuk, ha bőven van idő kézműveskedésre. A csomag áráért a múzeumi belépőn felül két lehetőséget is kínálunk:

Díszítsen nálunk mézeskalácsot ÉS készítsen nálunk viaszgyertyát!

Ha inkább csak egy mézeskalácsot díszítene, vagy egy viaszgyertyát sodorna, jó szívvel ajánljuk Kézműveskedő I. csomagunkat, mely rövidebb időt vesz igénybe.
Árainkat ide kattintva ismerheti meg.

Próbálja ki saját kezűleg a mézeskalács díszítést! Önnek csak a fantáziáját és a bátorságát kell hoznia. A nyomózsákot és a mézeskalács szívet mi adjuk. A mézeskalács szív díszítésre teljesen előkészítve, fényesen, pirosan ragyogva várja, hogy Ön feldíszítse. A feldíszített mézeskalács szív természetesen az Öné.
Vigyen ajándékba barátainak, családjának saját kézzel díszített mézeskalácsot! Ha tárlatvezetést is kért, egy szavába kerül és segítünk a díszítésben vagy mi díszítjük fel a mézeskalácsot úgy, ahogy azt Ön kéri. Természetesen akár több szívet is készíthet.
A szívek díszítésének kipróbálása nem csak csoportok, hanem családok, vagy akár egy-egy ember számára is lehetséges.

Sodorjon nálunk gyertyát valódi méhviaszból! Illatos, tiszta méhviasz lapot és előre mártott kanócot adunk Önnek, és megmutatjuk az apró trükköket, hogy szorosan feltekert, szép, egyenletes, hosszan égő, méhviasz illatú gyertyát vihessen magával emlékbe. Vagy ajándékba. Vagy egyszerűen csak gyújtsa meg otthon, és töltsön el egy kellemes estét a kellemes nap után, lágyan ragyogó gyertyafény mellett.
Fontos információ, ha gyerekcsoporttal érkezik. A gyertya néhány perc alatt elkészül, egyszerre 8 gyerkőc tud dolgozni, így ha a kirándulás ideje engedi, akár mézeskalács díszítés mellé is "belefér" még. Kézműveskedő II-es csomagunk kedvező árat biztosít a gyertya és a mézeskalács díszítés együttes kipróbálására egyaránt.

Bankkártyával is fizethetKedvezmények

Cím

Mézeskalács Múzeum és Mintabolt
7100 Szekszárd
Munkácsy utca 9/b
Parkolási lehetőségek

Telefon

+36 20 951 06 87
+36 20 416 31 40
+36 20 384 82 24

E-mail

muzeum[kukac]mezeskalacs.hu

Mézeskalács webáruház

www.mezeskalacs.hu

Közösségi oldalak

Kapcsolat