Parkolás a Mézeskalács Múzeum környékén | Mézeskalács Múzeum

Parkolás a Mézeskalács Múzeum környékén

Hogy minél egyszerűbben megtaláljon minket...

Segítségünkkel a lehető legközelebb és legegyszerűbben parkolhat akár személygépkocsival, akár busszal érkezik. A térképen jelzett parkoló helyek ingyenesen használhatók. Különböző színekkel jeleztük a buszok és a személyautók számára hasznos parkolóhelyeket. A színeket az alábbi jelmagyarázatban részletezzük.

Parkolási térkép a Mézeskalács Múzeum közelében
Sötét bordó:
Személygépkocsival használható ingyenes parkolóhely. A Munkácsy utcában, az Múzeummal szembe lévő oldalon parkolhat. A Kálvária utcában lévő hely kis kerülővel közelíthető meg, de mindössze 50 m séta az autótól a múzeumig.

Zöld:
Autóbuszok számára ingyenesen használható parkolóhely, kb. 6-700 méterre a Mézeskalács Múzeumtól. Javasoljuk, hogy az utasok a buszból a Béla király téren szálljanak le a buszmegállónál. Ez 80 méternyi sétára van a Mézeskalács Múzeumtól. Idősek, számára, vagy szűkösen beosztott idejű csoportok számára jól bevált lehetőség, hogy a busz megáll a múzeum előtt, az utasok leszállnak, a sofőr a jelzett helyek egyikén leparkol a busszal, majd egyeztetett időpontra visszajön az utasokért.

Piros nyil:
A Béla király téren fizetős parkolási lehetőség adott.

Bankkártyával is fizethetKedvezmények

Cím

Mézeskalács Múzeum és Mintabolt
7100 Szekszárd
Munkácsy utca 9/b
Parkolási lehetőségek

Telefon

+36 20 951 06 87
+36 20 416 31 40
+36 20 384 82 24

E-mail

muzeum[kukac]mezeskalacs.hu

Mézeskalács webáruház

www.mezeskalacs.hu

Közösségi oldalak

Kapcsolat