Szekszárdi Szüreti Nyitott Pincék 2020


Hatalmas szüreti mulatság a szekszárdi pincészetek otthonaiban vendég borászatokkal, zenei, táncos, kulturális és gasztronómiai attrakciókkal. Úgy, ahogy még soha!

Íme a hivatalos felhívás:

A Szekszárdi Szüreti Napok idejében, szeptember 3. hétvégéjén a szekszárdi borászok Szüreti Nyitott Pincékkel várják helyi vendégeiket és a borvidékre látogató turistákat. Szeptember 17-20. között huszonkilenc pincészet kínálja a kitűnő szekszárdi borokat, hozzá illő ételeket és további remek programokat. Kóstoljuk együtt Szekszárdot!
Minden pincészetet csak írásos bejelentkezéssel, előre egyeztetett időpontban lehet látogatni. Időpont foglalása a megadott e-mail elérhetőségeken történik.
Online programfüzet és térkép hamarosan.

A borászatok teljes listáját megtaláljátok erre a linkre kattintva. Jó szívvel ajánljuk az egyes borászatok web és facebook oldalait, eseményeit, ahol már most meggyőződhettek róla, hogy ezúttal sem akármilyen programra hív Benneteket Szekszárd!

A program füzetkét természetesen nálunk is láthatjátok majd, ÉÉÉÉS hamarosan eláruljuk azt is, hogy mit ajánlunk majd mi ezen a négy napon.