Szabadíts kis Jancsit! - Kalandjáték a Mézeskalács Múzeumban

Ő Jancsi. Jancsi be van zárva. Jancsi szeretné, ha kiszabadítanád.

Szereted a szabadulószobás játékokat? És azok közül is a nehezeket? Ez a lehetőség tetszeni fog. Szabadítsd ki Jancsit! – kalandjátékunkban nem neked kell kiszabadulnod, hanem Jancsit kell kiszabadítanod. A jutalom sem marad el, Jancsi a tiéd lesz. Elviheted, vagy helyben felfalhatod (előtte ne felejts el egy fotót készíteni vele 🙂 )

FONTOS: A játék nehéz, olyanoknak találtuk ki, akik szeretik a logikai kihívásokat, nem ijednek meg az agytornától és nem könnyed adják fel. Ha te ilyen vagy, olvass tovább!

Hat faladatot kell megoldanod. Vannak egyszerűbbek és vannak összetettebbek. A játék során különleges élmények mellett egészen más látószögből is felfedezheted a Mézeskalács Múzeum kiállítását. Tapasztalni fogod, hogy a kiállított tárgyak között nem minden az, aminek látszik, észre fogsz venni olyan tárgyakat, amik mások számára láthatatlanok. Merülj el a feladványok, kódok, számok, fejtörők világában. Jancsi kiszabadítása után nézd végig látogatóként is kiállítást! Így egészen különleges élményben lesz részed, ezt garantáljuk.

Még egyszer: Ne egyszerű játékra gondolj, sőt, a készítés során az volt a célunk, hogy felnőtt korosztálynak is komoly fejtörést okozzunk. 16 év felettieknek javasoljuk.
A játékot 1-3 fős csapatok játszhatják. A játék ára 1 krajcár. Időtartama 40-70 perc.

A játékot ajándékba is adhatod, ha biztos vagy abban, hogy a célszemély szereti a kihívásokat, fejtörőket. Ajándékutalványt itt tudsz vásárolni.

FONTOS! Egyszerre csak egy csapat tud játszani, ezért előzetes bejelentkezés szükséges.

Óriási köszönet az összeállításban nyújtott segítéségért Lacinak és a 608-nak Nélkületek nem sikerült volna!

Szabadítsd ki Jancsit! – kalandjáték